>

تبلیغات

پای انجیر و ماسکارپونه یک انتخاب خوشمزه برای عصرانه

۱۳۹۵/۰۴/۲۵

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیدستور پخت انواع شیرینی تر

طرز تهیه پای انجیر,انواع پای,طرز تهیه پای انجیر و پنیر خامه ای

پای انجیر و ماسکارپونه یک انتخاب خوشمزه برای عصرانه

طرز تهیه پای انجیر,انواع پای,طرز تهیه پای انجیر و پنیر خامه ای,طرز تهیه خمیر پای,عصرانه,پای پنیر و انجیر

پای انجیر و ماسکارپونه یک انتخاب خوشمزه برای عصرانه

زمان آماده سازی : 40 دقیقه

زمان پخت : 50 دقیقه

مواد لازم

آرد

1 و یک چهارم پ

شکر

2 ق

نمک

نصف ق چ

کره سرد خرد شده

8 ق غ

دارچین

سه چهارم ق چ

آب سرد

3 – 4 ق غ

مواد لازم برای سس

عسل

یک چهارم فنجان

آب

یک چهارم فنجان

نشاسته ذرت

نصف ق غ

عصاره ونیل

یک چهارم ق چ

نمک

1 پینچ

مواد میانی

پنیر ماسکارپونه

450 گرم

خامه

1 فنجان

پودر شکر

1 فنجان

عصاره وانیل

2 ق چ

نمک

یک چهارم ق چ

انجیر تازه و اسلایس شده

450 گرم

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه پای انجیر و ماسکارپونه یک انتخاب خوشمزه برای عصرانه آشنا میکنیم .

آرد ، شکر و نمک را مخلوط کرده و کره با با چنگال یا نوک انگشت به خورد مواد دهید تا حالت ماسه ای بگیرد . 2 قاشق آب سرد رویشان بپاشید و مخلوط کنیدو مابقی آب را اضافه کنید تا زمانی که خمیر جمع شود . خمیر را بین دو انگشت بکشید اگر از هم جدا شد میتوانید آب بیشتری به آن اضافه کنید .

خمیر که آماده شده 3 – 6 بار ورز دهید و سپس در پلاستیک پیچیده نیم ساعت در یخچال بگذارید سرد شود .

خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه دایره ای 30 سانتی به ضخامت نیم سانتی باز کنید و روی یک قالب پای 22 سانتی منتقل کرده کف و دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید و اضافه ها را برش زده با انگشت فرم دهید و به مدت نیم ساعت دیگر در فریزر بگذارید سرد شود .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . روی خمیر پای را با کاغذ روغنی پوشانده و بابرنج یا لوبیا سنگین کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید بپزد و طلایی شود و سپس کناری بگذارید خنک شود .

برای تهیه سس تمام مواد را مخلوط کرده روی حرارت متوسط به پایین بگذارید بجوشد و غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته کناری بگذارید به دمای اتاق برسد .

برای تهیه مواد میانی پنیر ماسکارپونه را با سرعت کم همزن بزنید تا نرم شود . 1 فنجان پودر شکر را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . نمک و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس خامه رااضافه کرده هم بزنید تا فرم بگیرد و پای را با آن پر کرده برشهای انجیر را رویش بچینید و با سس رویشان را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید سرد شود سپس سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

پای انجیر و ماسکارپونه یک انتخاب خوشمزه برای عصرانه

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

بزودی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب سیتی 98 پلی