>

تبلیغات

چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟ - آکا

آکاایران: بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

وب سایت بدونیم - مریم اسدی: یکی از علائق من در تابستان میوه های خوشمزه و جورواجور آن است. گاهی اوقات به قدری میوه اضافی می آید که نمی توانیم تا قبل از خراب شدنشان آن ها را مصرف کنیم. بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.


من خودم قبلا میوه خشک کن استفاده می کردم. اما امسال تصمیم گرفتم از نور خورشید برای خشک کردن آن ها استفاده کنم. این روش خشک کردن هزینه بر نیست و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، خیلی هم آسان است.

تنها مشکلی که دارد طولانی بودن دوره خشک شدن میوه هاست. اگر زمانش برایتان مهم نیست حتما این کار را انجام دهید. از نور آفتاب استفاده کنید تا برای خود میوه خشک های بسیار خوشمزه ای درست کنید.

  ,میوه خشک،خشک کردن میوه در آفتاب،طرز تهیه میوه خشک,[categoriy] چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟

چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟ - آکامیوه خشک،خشک کردن میوه در آفتاب،طرز تهیه میوه خشک

آکاایران: چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟


به گزارش آکاایران: در این دستور چند نوع میوه با دو نوع سینی توری خشک می کنیم. می دانید که هر میوه ممکن است نیاز به سینی مخصوص خود داشته باشد.
لوازم خشک کردن میوه:
میوه ( من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.
برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این است که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد. پارچه توری برای حفظ میوه ها از جانوران. مخلوط آبلیمو و آب برای جلوگیری از بد رنگ شدن میوه ها.
,میوه خشک،خشک کردن میوه در آفتاب،طرز تهیه میوه خشک,[categoriy] چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟

 

طرز تهیه:


1.  میوه ها را شسته و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید دو نیم شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.  
2. میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند دقیقه خیس بخورد. این کار مانع تغییر رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.
3. گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. من کمی نمک هم به آن اضافه می کنم خیلی خوشمزه می شود. گوجه فرنگی ها را در آبلیمو قرار ندهید.
4. میوه ها را با فاصله روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.
5. در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و جانوران در امان باشند.
,میوه خشک،خشک کردن میوه در آفتاب،طرز تهیه میوه خشک,[categoriy] چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟

6. سینی ها را در یک مکان بسیار گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.
,میوه خشک،خشک کردن میوه در آفتاب،طرز تهیه میوه خشک,[categoriy] چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟

7. وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده است. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد. زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم است:
میوه ها را در ظرف های مناسب بدون هوا نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

بزودی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب سیتی 98 پلی