>

تبلیغات

قابلی پلو -آکا

1395/03/24

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه زمان پختن ۴۰ دقیقه ملیت غذای فرنگی مناسب برای ۴ نفر به میزان لازم روغن ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۲ عدد پیاز به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه ۴ عدد هویج ۱/۲ پیمانه کشمش ۸ عدد خرما ۱ قاشق غذاخوری خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری خلال پسته ۳ پیمانه برنج ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱/۲ پیمانه آب جوش به میزان لازم ادویه پلویی ,قابلی پلو, قابلی پلو افغانی,[categoriy] قابلی پلو

قابلی پلو -آکاقابلی پلو, قابلی پلو افغانی

آکاایران: قابلی پلو

قابلی پلو از مجموعه دستورغذایی هایی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
قابلی پلو از غذاهای کشور افغانستان است، آن را در کشورهای همسایه به خصوص ایران هم به انواع مختلف می پزند.

نکاتی در مورد تهیه ی قابلی پلو:

به گزارش آکاایران: ۱- از گوشت گوسفندی استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
۲- پیاز را خرد کنید. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، پیاز را رنده کنید.
۳- هویج ها را تمیز بشویید، پوست آن ها را بگیرید و آن ها را درشت رنده کنید و یا خلالی برش دهید.
۴- برنج را از دو ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. چون این غذا طعم شیرین دارید، از نمک کمتری استفاده کنید. برنج را برای ۵ دقیقه جوشانده، سپس آبکشی کنید.
۵- در افغانستان به این غذا ادویه ی چهار مصالحه (مساله) ترکیبی از زیره، میخک، دارچین و جوز هندی می زنند.

در ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پیاز نرم شود. سپس به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در آن کمی آب بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شود. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، آن را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب کنید. آن را به شکل توپ های کوچک شکل دهید و در روغن سرخ کنید. در ماهیتابه ای دیگر، کمی روغن بریزید و هویج را تا نرم شود، تفت دهید.( اگر مایلید تا غذا شیرین تر شود، کمی شکر به هویج اضافه کنید). هویج را خارج کرده، کشمش و خرما (در صورت تمایل) را به همراه خلال بادام و پسته برای ۱ دقیقه تفت دهید. آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. برای تهیه شکر کاراملی، شکر را در همان ماهیتابه و روغن باقیمانده بریزید و آن را آب کنید، سپس با احتیاط آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاراملی کاملا در آب حل شود. مقداری از هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده را برای تزیین کنار بگذارید. برنج آبکش شده، گوشت پخته، هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده و ادویه پلویی را لایه لایه در قابلمه بریزید. شکر کاراملی را روی آن بدهید و برنج را برای ۲۰ دقیقه دم کنید. برنج را در ظرف مورد نظر بکشید و با موادی که کنار گذاشته بودید، تزیین کنید. قابلی پلو

انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج -

قابلی پلو

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

بزودی

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب سیتی 98 پلی