>

تبلیغات

فتوچینی مرغ و پارمزان

1395/04/23

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

طرز تهیه فتو چینی,فتو چینی مرغ و بروکلی,طرز تهیه فتوچینی مرغ و پارمزان

فتوچینی مرغ و پارمزان

طرز تهیه فتو چینی,فتو چینی مرغ و بروکلی,طرز تهیه فتوچینی مرغ و پارمزان,فتو چینی مرغ و قارچ,پاستا با مرغ و قارچ,پاستای مرغ و پارمزان

فتوچینی مرغ و پارمزان

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 6 – 8 سرو

فتوچینی

450 گرم

بروکلی خرد شده

3 فنجان

کره

سه چهارم فنجان

نمک

سه چهارم ق چ

فلفل سیاه

نصف ق چ

سینه مرغ بدون پوست و استخوان

360 گرم لقمه ای تکه شده

پیاز خرد شده

1 عدد کوچک

سیر خرد شده

2 حبه

قارچ اسلایس شده

120 گرم

خامه

3 فنجان

پنیر پارمزان رنده شده

1 و نمی فنجان

ژامبون خرد شده و پخته

6 برش

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه فتوچینی مرغ و پارمزان آشنا میکنیم .

فتوچینی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و در 3 دقیقه آخر بروکلی را هم  اضافه کرده سپس آبکش کنید و گرم نگه دارید .

در این حین 2 ق غ کره در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید ذوب شود . روی مرغ ها نصف ق چ نمک و یک چهارم ق چ پودر فلفل بپاشید و حدود 5 – 6 دقیقه با کره تفت دید و سپس از تابه کشیده کناری بگذارید . 2 ق غ دیگر کره به تابه اضافه کرده پیاز و سیر و قارچ را 5 – 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند .

نصف فنجان باقیمانده کره را با خامه مخلوط کرده روی حرارت متوسط به پایین 2 دقیقه هم بزنید تا کره ذوب شود باقیمانده یک چهارم ق چ نمک و فلفل را اضافه کرده سپس پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود . مرغ و مخلوط پیاز و نیمی از ژامبون ها را اضافه کنید .

پاستا و بروکلی را به سس اضافه کرده و بین 6 بشقاب تقسیم نموده رویشان مقداری دیگر پنیر پارمزان و باقیمانده ی ژامبون را بپاشید و سرو کنید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

فتوچینی مرغ و پارمزان

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جمع آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

بزودی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

هاب سیتی 98 پلی